25.05.2011

Kulturklubben på udflugt.

I sidste uge var jeg til 1920'er fest på en båd på Themsen sammen med banden nedenfor:
Fra højre: Peter, Anja, Kathrine, Peters venner fra DK Erjan og Ilkaer. Det var fakstisk på denne sejltur at min kærlighed til Jack&Coke startede.
Rigtige 20'er piger (ihvertfald når man tænker på tøjbudgettet for mit vedkommende var £3) og bemærk lige London Eye liige bag os. Wauv hva.
This is where the magic happend - eller ihvertfald den båd vi var på i fire stive (haha, eller ikke haha, for det er ikke sjaw med ord, for var faktisk ikke stiv) timer.
Anja danser Charleston med sig selv. Det var lidt en udfordring at danse, da båden gyngede en del, og da vi var omgivet af fulde børn/unistuderende - herovre er det en og samme ting. Meeen det stoppede os dog ikke, og vi gav den dejlig gas på det gyngende gulv.
Big Ben/Big Peter
Tower bridge/the end.

Ahhh ikke helt the end, for skal vist lige forklare overskriften "Kulturklubben på udflugt". Altså, det kommer sig bare af, at vi har dannet en kulturklub - den er ret ny, men vi har da været til noget spændende improv teater/musical, på Brick Lane, på udflugt til Old Street (ok de to sidste ting ville vi nok have gjort kulturklub eller ej, men jeg prøver lige at 'bigge' den op).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar