03.11.2010

Ikke for sarte sjæle...

Halloween fest i lørdags - what a party!
Le Git er ikke ved at forberede en helkrops-barbering, men derimod ved at påføre sig et rigtig tykt lag hvid sminke...som btw blev touchet op MANGE gange i løbet af aftenen, da Le Git næsten svedte det af så hurtigt som hun kunne lægge det.
Anna er en scorn woman - og du ved hva' man siger: "Hell has no fury like a woman scorned". 
Tina er den der uhyggelige lille pige fra The Ring - hender der kravler op af brønden og ud igennem tv'et - eller det er hun jo ikke rigtigt, og hun havde egentligt heller ikke klædt sig ud some hende..faktisk fik Tina bare min paryk, som jeg havde i overskud (havner tit i situationer, hvor jeg bare brænder inde med en røvful parykker, så var glad for Tina gad nappe den). Men back til The Ring - ligner hun ikke helt vildt den der creepy creepy pige (Sry Tina, men det gør du)?
Le Git er lige ved at lette for at flyve til Bloksbjerg. Mumie-Kathrine wants you to join the army...ahhh ok, det gi'r ik' mening det der, men skal jo kommentere billederne - skal jeg ik'? Jo det synes jeg næsten, så skriver altså bare noget lame ass (hvilket jeg godt ved er MEGET atypisk mig, men leger lidt med forskellige stilarter her på bloggen).
De unge kunne gå i bro.

Den middelunge og mindre unge kunne ikke gå i bro. De kunne derimod kigge ud mellem gelænderstolperne.
Ej yikes Frey! Synes faktisk du er lidt for scary på det billede.
Maria drikker lige lidt velkomsdrink: Teenage-blod. Tina chiller sammen med p'rykken.
Man kan ikke kun få creme eggs her i UK. Man kan også få creme eyes...bare uden creme-delen.
Nååå ja, Sune og Tim endte med at spise og feste lidt sammen med os. De var vist klædt ud som preppy boys, der stemmer konservativt - pretty scary, if you ask me.
Hen på aftenen gad Sune vist ikke være klædt ud længere eller også skræmte han sig selv med sit kostume - I dunno - under alle omstændigheder smuttede han efter middagen i en babse t-shirt og et dødninghoved...så var han igen helt normal i Le Gits verden.
Damn de unge! De efterligner også bare ALT! "Mæææh se Le Git, vi kan også stikke hovederne gennem gelænderstolperne".
SLUT PRUT FINALE, SÅ ER DER IKKE MERE AF DEN HALLOWEEN HALE! 
(HALE = BILLEDERNE DER HER LIGGER PÅ HINANDEN FØLGENDE, SÅLEDES DE SAMLET SET [FOR EN PERSON MED MEGET MEGET GOD FANTASI] LIGNER EN HALE...
 SKRIVER PRIMÆRT 'HALE' FORDI DET RIMER PÅ 'FINALE'...MEN DET HAVDE DU NOK GODT GÆTTET).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar