26.07.2010

En bus, et par bolde og lidt Bollywood.

Vi har også fået lidt kultur ind under huden...eller er ihvertfaldt kortvarigt blevet berørt af det. Det skete altsammen i nærheden af Brick Lane. Vi så denne bus, der er et spisested (som vist skulle være meget najs):

Nå men så så vi da også en kunstudstilling, hvor vi fik de her bolde til at flyve op og ned via en Iphone (altså den kunne lissom ringe til de bolde der og bede dem om at flyve...eller lade være)...ikke dårligt hva'?
Lige pludseligt var vi omringet af disse dygtige dansere og lige så pludseligt var de væk igen. Men de efterlod mig med en idé: måske vejen til SSA skal gå gennem Bollywood-dans? Ved ikke om det er muligt, men så altså mega hylt ud at danse helt igennem til Jai Ho.


Ups, disse er hverken busser, bolde eller har noget med Bollywood eller Brick Lane at gøre, men er fra en butik i Soho. Syntes de var seje og perfekte gaver til barnet, der har alt (og som mangler lidt kultur/spiritualitet):
Dobbelt ups. Det her er vores frokost fra Broadway Market. Veggie burger + veggie salat + tomat/gedeost pie + power-ginger-smoothie Altsammen yderst delikat:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar