28.07.2010

Old foxy Foreigner.

Tamarind var som I måske kan fornemme ikke the shit, men det var resten af søndagen så til gengæld - rigtig meget the shit endda. Vi lumrede lidt rundt i Regent's Park og tog en lur på en bænk...og på en græsplæne...og så sad vi lige og hvilede os på endnu en bænk. Igen havde jeg valgt at tage tøj på og i anledning af, at det var søndag også iført mig min afslapningsbrille (og et glimt i øjet/fjoget smil - never leave home without it)...ahh så blidt den brille hviler på min næseryg:
I Regent's Park mødte vi denne gås:Efter mødet med gåsen blev vi lidt lækkersultne, så da vi stødte på Jamie Olivers nyeste restaurant i Covent Garden aka "Jamie's" skulle vi da lige have en omgang kaffe-kage. Det førte til to nye meget lækre bekendtskaber:I die! Til venstre vores nye ven Choko-bær-brownie-med-is og til højre vores veninde Tiramisu. Det kan godt være Jamie redder alle skolebørn i UK fra at dø af fedtforgiftning/bandekriminalitet/stofmisbrug/blablablaaa, men hans sande store og værdifulde bidrag til denne verden er altså at finde i Covent Garden. Meget rimelige priser btw.

Okidoki, for at gøre historien lidt længere, så sluttede vi af med koncert i Camden, nærmere betegnet Roundhouse. Jeg havde vundet billetter til itunes-festival og den stod på sandt rock(ish)-bonanza i form af Europe og Foreigner. Hold nu op det var feeeeed - samtlige numre var som taget ud af episke fortællinger såsom Rocky, Rocky II, Rocky III, Rocky IV og så lige Rocky V.
"Den nye" forsanger i Foreigner havde forresten en buks på som Martin beskrev som værende "meget modig med hensyn til dilleren". Det var ham her:
Wow hvor kan artister, der havde deres hay days i 80'erne, bare fortsætte et nummer i det uendelige...vi unge mennesker klappede jo forkert så mange gange, at det til sidst var ved at være lidt pinligt...Bedst som man troede, at nu måtte det nummer da ved at være i gang med at blive rundet af, så picked det up igen. Med feeeeed var det altså.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar