15.12.2011

Mig mig mig mig mig.

Tror måske ikke det virker, det der med at klikke billedet større og med zoom er det også for ulæseligt, så I går sguda lige kladden til den bette artikel-teaser. Serviceminded as always!


Natmarked & Fest på Bremen Teater

Gourmet burgers og bajere, vintage møbler, håndlavede plakater, kulørte lamper, veloursæder og meget mere på Bremen Teaters old school Natmarked og Fest.

Der er ikke noget bedre end at loppe den. At rode igennem alverdens skøre sager – nye som gamle - i håbet om at finde den lille skat, der af uforklarlige årsager gør én en lillesmule lykkeligere indeni. Lige pludselig er den der! Skatten! Måske det er pladen med dit yndlings 80’er band, en t-shirt med det helt rigtige slidte look, et par delikate, håndlavede øreringe som er et lille kunstværk i sig selv eller retrolampen som alle din venner synes er tudegrim, men som du er smaskforelsket i. Hjertet springer et slag over. Du får måske en smule åndenød. Det er rendyrket begejstring! Nu gælder det om at kapre denne skat inden der er andre, der får øje på den. Shit! Ud af øjenkrogen skimter du et par ringebesatte hænder, der langer ud efter DIN skat, men du er hurtig som en ninja og hapser den lige inden de metaltunge fingre får greb om den. Et lille triumferende ”whiiin” kommer over dine læber og du tænker for dig selv: ”Amatør! Man læsser da ikke sytten ringe på fingrene, når man ved, man skal loppe den – det svarer jo til at starte fredagen ud med at bestille 20 shots i baren... setting yourself up for failure missy!” Du besinder dig. ”Ro på, ro på”, tænker du, for nu skal der forhandles med sælger. Der er ikke noget som følelsen af at have fundet en lille unik skat – det skulle da lige være at få den pruttet ned til halv pris. Du indleder forhandlingerne. Adrenalinen pumper. Det er en hårfin balance at forhandle om prisen, for på den ene side er du jo håbløst forelsket i genstanden, du nu knuger mellem dine fingre – på den anden side må sælger så absolut ikke få færten af, at du faktisk ikke kan leve uden den. I tinger frem og tilbage. Du bruger alle tricks i loppebogen: charmerer, komplimenterer, gi’r den med grovfilen, men han er ikke til at hugge eller stikke i. 10 kroners afslag er hvad det kan blive til. Ikke just et nævneværdigt afslag. Du nævner da heller ikke afslaget, da du senere på aftenen overspændt af glæde viser din nyerhvervelse frem til vennerne. Prisen er nu fuldkommen ligegyldig, for du fandt skatten og gjorde den til din og livet blev for en stund lidt dejligere.

Har du oplevet bare en snert af ovenstående følelse? Ja? Så vil du helt sikkert nyde Natmarked & Fest på Bremen. Fredag den 20. januar lukker vi nemlig kulden og dårlig økonomi ude og byder op til et dejligt anderledes og fantastisk loppemarked. Shopaholics af alle slags kan vælte sig rundt i et udvalg af vinyler, kunst og kluns - alt det bakkes op af musik, events og kærlighed.
Vi omdanner Bremen Teaters mange sjove kroge til loppehygge og fest. I foyeren og i den gamle biografgang kan du gå på opdagelse i folks gemte skatte, boligsager håndlavede dimser og andet dejligt nips.
Simons Spies gamle teater sal tages også i brug. Her kan du slå dig ned i de bløde blå velourstole med øl, drinks og burgere, vise dine loppefund, hænge ud og fortælle røverhistorier.
Aftenens musik kommer fra den skønne DJ Esben Weile og til at hive det helt op spiller bandet Scarlet Chives koncert - så glæd jer til det!

Bremen Teater er med sine gamle og hyggelige rammer på en gang både et oplagt men også ret utraditionel sted at afholde et arrangement, der kombinerer loppemarked med fest, så det tegner til at blive en aften lidt ud over det sædvanlige.



Adgang til Natmarked & Fest er 50 kr
Vi starter klokken 20 – slutter klokken 2
Vi er ikke så meget til Dankort – så medbring kontanter
Tjek website for mere info eller skriv til: natmarked@volcano.nu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar