07.09.2010

The Walkabout.

Vi skulle lige presse citronen, så søndag eftermiddag tog vi på The Walkabout i Shepard's Bush. Et sted, vi har frekventret en del i vores ungdom. Maria joinede og så lavede vi det om til en fest. Der blev lagt arm med en inder, sludret med en mand iført voksenbaby-sparkedragt, danset til Tina T., drukket lange blå shots, spist burger med blendet kylling hos den lokal burgerpusher (kan du huske den Lolo? Det var der ham den meget sjuskede spiser spiste) og så var vi hjemme i seng klokken 23.00, så Mette kunne være frisk til at flyve og Maria og jeg til at arbejde. Aftenen tog sig sådan ud på billeder:
SSS Snakebites
Wild shots.
Lange shots. Bemærk damen i baggrunden. Sådan var dresscoden. Behøver vel ikke sige, vi følte os lidt underdressed blandt alt det tyl, spandex, bikostumer, gakkede hatte og halløj?
Vores nye ven fra burgerjointen og Maria, der laver sjov med dressing.

1 kommentar:

  1. Du kan tro at jeg husker den meget sjuskede spiser meget tydeligt. Han havde jo så meget dressing i hovedet at man skulle tro det var løgn. Jeg tror han havde fået samme idé som Maria og jeres nye ven fra burgerjointen - altså det der med at lave sjov med dressing, ikk'?

    SvarSlet