20.10.2010

MAR/GIT VOL. 2.

Margit spiste skam også en hel del i den forgangne uge. Og drak også en sjat. Kan desuden fortælle, at der blev sendt nogle hede blikke i retning af Margit - det var nogle brune øjne, der sendte dem. De brune øjne arbejde på Masala Zone, hvor der blev der serveret en rigtig dejlig og rimelig billig omgang indisk.

Dejlige var de mojitos, som du ser Margit drikke på billede to, ikke. Der blev ellers lokket godt fra Elks side med Mojito Thursdays og jeg skal komme efter dig. Bad Mojito. Smagte af tysker rom med is og af intet andet. Øvsa. Men så var det godt, at Margit fredag morgen kunne nyde en dejlig English Breakfast muslim style hos Mosa. Rigtig fjettet var den - ligesom Margit kan li' det. Margit proppede sig faktisk med en del fedtede sager, så lørdag morgen skulle der lige modvejes lidt. Det blev til rødbede/ingefærsjuice, gulerods-shake, (full English), og en gedeostsalat hos Moosh. Meget lækkert omend måske lidt vel drastisk at kaste sig over grøntsags-smoothies efter nogle enkelte dage i Fjetteland, men gyldne middelveje har aldrig været Margits stærke side. Det er all or nothing. Ihvertfald af og til.

Her er der lidt billeder af Margit med mere, som du kan nyde. Vi slutter forresten, hvor vi startede - ikke langt fra de brune øjne hos Masala Zone.



Er du i humør til mere Margit? (Det er naturligvis et retorisk spørgsmål - vi ved jo begge to godt, at Le Git gør som det passer hende her på bloggen, så hvis Le Git er i humør til mere Margit, 'amen så kommer der mere Margit). Men ku' nu alligevel være fedt med et svar. Bare et lille pip. Pip pip).

3 kommentarer:

  1. JA, det kan du bande på at der er.. altså nogen der har lyst til flere MarGit volumes. Keep it coming siger jeg bare. Og for at citere en stor og dybsindig kvinde : - det kan kun gå for hurtigt :)

    SvarSlet
  2. Mere MarGit. Flere billeder. Tak. Her i Valby kan vi ikke huske hverken navne eller koder til gmail, så denne besked kommer lidt incognito.

    Update fra København: Ingen baby endnu, så nu forsøger vi os med musikalsk pres i form af ´Kald mig Liva´i Ulla Henningsens fortolkning. Eskimoer har det fortsat bedre end vi tror.

    SvarSlet