21.10.2010

MAR/GIT VOL. 3.

"Juhuuu! Mere Margit", tænker du sikkert. Og ja, kære barn, det er ganske vist: endnu en omgang MARGIT DOES LONDON er nu klar til at blive læst og oplevet af dig. Enjoy!

Margit elsker jo dyr. Den ene halvdel af truppen gør ihvertfald. Du ved den næstekærlige og smukke del af truppen. Den anden halvdel bruger det meste af sit liv på at sige ting som "tøhø tøhø, sæt dig lige på hug ved fisken...så kan jeg nappe et billede af to strandede hvaler. Tøhø tøhø".

If only eyes could kill...


Margit så en hest med rytter komme til live.

Og en due midt på et bord. Igen var det kun den ene halvdel af Margit, der rigtigt værdsatte det smukke ved dyret. Og det sjove ved dyret. Kan afsløre, at den ene halvdel af Margit syntes det var ret morsomt, at den her due sad lige midt på bordet...og sov. Kan også afsløre at den halvdel stadigt synes, det er ret sjovt. Hehe.

Ok børn, så er det slut med Margit for denne gang. So long sailors.

Aaah. Ah. Helt slut er det alligevel ikke, for vil bare lige sige, at hvis der er en eller anden klogeåge, der begynder på den der: "Ahem ahem, rent faktisk er hvalen ikke en fisk, men rent faktisk et pattedyr, ahem ahem. Det må man ikke tage fejl af. Ahem", så vil jeg allerede nu have lov at svare: "Luk tærtehullet fister!". Det var bare det. Skal nok snart begynde at tale pænt igen. Også til alle de fiktive personer og klogeåger, jeg opdigter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar